14.01.2022

HUMANITARNI XMAS WOW ZA UDRUGU SOS RIJEKA



Agencija Dux nekretnine bila je
generalni sponzor humanitarnog događaja pod nazivom 'XMAS WOW' kojeg su organizirale riječke poduzetnice Željka Vukas i Kristina Milivojević iz tvrtke MOM WOW. Događaj se održao u prostoru riječke razvojne agencije Porin. Prostor agencije bio je ispunjen dizajnerskom odjećom od koje je dio doniran ženama kojima je potrebno. Fokus događaja bio je stvaranje mreže podrške među riječkim poduzetnicama te promocija brenda MOM WOW koji se bavi kreiranjem i proizvodnjom odjeće za ženu, djecu i muškarce te radne odjeće. 



Tvrtka MOM WOW u dijelu uvodnog programa kratko se predstavila, a psihoterapeutkinja Magdalena Denona održala je motivacijski govor. Koordinatorica za preventivne i edukacijske programe udruge SOS Rijeka, Mirela Pašić dodala je kako je izrazito zahvalna što je prepoznata važnost pružanja podrške jedni drugima pa tako i žene ženama. Udruga SOS Rijeka djeluje kao centar na nenasilje i ljudska prava te kao organizacija koja pruža besplatnu psihološku i pravnu pomoć osobama koje su proživjele obiteljsko, partnersko i seksualno nasilje.



Večer je bila posvećena ženama koje su predstavile ono što rade te pružile podršku drugim ženama da 'stanu na noge'.
Sudionici su sudjelovali u tomboli te su prikupljena sredstva donirana udruzi SOS Rijeka. Organizatorice su odabrale ovu udrugu jer su svjesne koliko pomaže ženama.
Ukupno je prikupljeno 5.000,00 kuna zajedno s donacijama.
Agencija Dux nekretnine prepoznala je ovaj događaj kao priliku za pomoć onima kojima je ona istinski potrebna.