04.03.2021

INTERVJU 'RADIO KORZO' - TONY JERKOVIĆ




1. Kako je započela Vaša priča s nekretninama?
Moja priča s nekretninama započela je 2009. godine kada sam napustio obiteljski posao i odlučio okušati se u poslu koji mi se oduvijek činio zanimljiv. U kratkom roku zaposlio sam se u jednoj riječkoj agenciji i tamo stekao neprocjenjivo iskustvo agenta za nekretnine. 
Točno deset godina kasnije, 2019. godine otvorio sam vlastitu agenciju za nekretnine i obećao sam sebi da ću ju učiniti najboljom u gradu.


 

2. Koliko iskustva imate u ovom poslu i što ste najvažnije naučili?
U ovom poslu imam 10 godina iskustva i najbitnije što sam naučio je važnost stjecanja povjerenja klijenata. Kada svojom iskrenošću i profesionalnošću to uspijete učiniti, uspjeh je neizbježan.



3. Što razlikuje agenciju Dux nekretnine od ostalih na tržištu?
Agenciju Dux nekretnine grade agenti. Odlučio sam da u svojoj agenciji neću biti direktor, već mentor. Svakodnevnim savjetima i motivacijom u konačnici ovu agenciju čini tim koji si međusobno pomaže i s lakoćom pristupa svim radnim zadacima.



4. Kakve nekretnine se nalaze u vašoj ponudi?
Ovdje moram napomenuti da naša široka ponuda obuhvaća nekretnine na području Kvarnera, kvarnerskih otoka, Istre i Gorskog kotra. U njoj zaista svatko može pronaći idealnu nekretninu, bilo da se radi o stanu, kući, zemljištu ili pak ekskluzivnoj vili.

 

5. Koje su najvrjednije odlike agenta za poslovanje nekretninama?
Najvrjednije odlike su iskrenost, profesionalnost i otvorenost ka svakodnevnom učenju. Naime, posao agenta ne poznaje radno vrijeme, stoga iziskuje disciplinu i upornost.

 

6. Kako izgleda Vaš radni dan?
Moj radni dan započinje vrlo rano, već u 5,30 ujutro kada ustajem, meditiram i čitam prije samog odlaska na posao. Slijede sastanci i brojni telefonski razgovori.
Ni jedan dan mi nije isti jer svaki dan upoznajem nove ljude.
U slobodno vrijeme trčim, surfam i bicikliram, a nekoliko puta godišnje putujem sa svojim najdražim curama.


 

7. Koja je Vaša poslovna filozofija?
Moja poslovna, ali i životna filozofija je u svakom trenutku dati sve od sebe jer što više daješ, to ćeš više i primiti.

 

8. Kako vidite agenciju Dux nekretnine u budućnosti?
U budućnosti agenciju Dux nekretnine vidim kao vodeću u ovom poslu jer joj je uz ovakve agente i podršku koju imamo uspjeh jednostavno zagarantiran!