15.09.2020

Intervju: Zlatko Bibanović, tvrtka AD interijeri

Intervju Zlatko Bibanović, tvrtka AD Interijeri  

 
1. Čime se bavi vaša tvtrtka?
AD Gallery d.o.o. osnovao je Roland Vranković 2016. godine kao tvrtku za arhitektonsko projektiranje i dizajn interijera i eksterijera.
Osnovna djelatnost Ad Gallery je arhitektonsko projektiranje poslovnih i stambenih zgrada i vila turističkih i javnih namjena. Također vodimo projekt tijekom cijelog procesa – od idejnih rješenja i analiza, izrade kompletne projektne dokumentacije i ishođenja potrebnih dozvola za gradnju.
U sklopu tvrtke AD Gallery posluje tvrtka AD Interijeri koja se specijalizirala za opremanje objekata.

2. Što vas izdvaja od ostalih tvrtki koje se bave istom djelatnošću?
Svaki projekt koji nam je povjeren zaslužuje puni kreativni i individualni pristup našeg ureda. Naš cilj postignut je kada ostvarimo obostrano povjerenje s našim klijentima koji su u konačnici zadovoljni realiziranim projektom.
Ponosni smo na niz projekata kao što su Azimut Luxury Residences u Malinskoj na otoku Krku, LF Residences također na otoku Krku, Villa Lena u Marčeljevoj Dragi i Villa NS 1 na otoku Pagu.
Također, važno je naglasiti da pratimo suvremene trendove u promišljanju arhitekture. 

3. Koje usluge možete ponuditi našim klijentima?
Usluge koje nudimo su arhitektonsko planiranje, dizajn interijera, dizajn eksterijera i usluga dekoriranja privatnih i javnih prostora. 
Naša osnovna djelatnost je arhitektonsko projektiranje poslovnih i stambenih zgrada i vila. Vodimo projekt tijekom cijelog procesa te u radu pratimo suvremene trendove u promišljanju arhitekture, korištenju novih tehnologija gradnje s naglaskom na ostvarivanje energetski učinkovitih zgrada.
Ahitektonsko projektiranje obuhvaća izradu projektne dokumentacije od idejnog rješenja kao podloge za ishođenje posebnih uvjeta gradnje; glavnog projekta za ishođenje građevinske dozvole do izvedbenih projekata za gradilište.
Nudimo razinu usluge ovisno o potrebama klijenta: od bazičnog savjetovanja preko idejnog rješenja s tlocrtnom dispozicijom prostorija i namještaja do izvedbenih projekata s odabirom i specifikacijama namještaja, boja, zidnih i podnih obloga, rasvjete te radioničkim i instalaterskim nacrtima. Investitorima nudimo izradu 3d vizualizacija u fazi projektiranja kako bi jasnije predočili dizajn. U mogućnosti smo ponuditi uslugu „ključ u ruke“ kako investitor ne bi morao obilaziti trgovine i pronalaziti izvođače te u sklopu istoga nudimo i nadzor nad izvođenjem radova.
Naše projektiranje eksterijera izrađuje se na temelju detaljnog razgovora s investitorom o njegovim željama, potrebama i mogućnostima nakon čega se izrađuje idejno rješenje s 3D prikazom. Investitoru se prezentira rješenje te nakon dogovora i odabira konačnog rješenja izrađuju se konačni tlocrti, popisi i opisi konkretnog namještaja, rasvjete i dekoracije s njihovim šiframa i cijenama. Prema potrebi izrađuje se i troškovnik radova te nacrti za namještaj po mjeri.
Usluga dekoriranja privatnih i javnih prostora za svakodnevni život i rad ili za određene namjene usluga uključuje izradu ideje koja se prezentira investitoru, izradu troškovnika radova s materijalima.

4. Kako funkcionira suradnja s vašom tvrtkom? Na koji način pristupate klijentima?
Klijentima uvijek nastojimo ponuditi inovativno projektantsko rješenje koje je u skladu s njihovim željama i potrebama.
Kvaliteta našeg rada i entuzijazam prepoznati su od strane mnogih zadovoljnih klijenata i zato, obratite nam se s povjerenjem!

5. Kako vas naši klijenti mogu kontaktirati i angažirati?
Telefonom na broj +385 98 921 63 98, mailom na zlatko@adgallery.hr ili na našoj internetskoj stranici www.adgallery.hr.