26.04.2021

TOP 15 NOVOGRADNJI

TOP 15 NOVOGRADNJI



 

1. RIJEKA, ZAMET - NOVOGRADNJA - PENTHOUSE (ID 7970)

Zgrada je izgrađena visokim standardom te moderno arhitektonski osmišljena kako bi novim vlasnicima pružila veću udobnost i komfor te mir od okoline i susjedstva.
Uređeni vrtovi, organizirana okućnica, južno orijentirane master spavaće sobe s izlazom u vrt, velike Alu staklene stijene, podno grijanje s dizalicama topline, visokokvalitetna keramika, rasvjeta, parking u zatvorenim garažama je samo dio dobrih argumenata ove nekretnine.
Smještena na izuzetnoj lokaciji u blizina svih sadržaja.
Definitivno neponovljiva prilika za investiciju ili život!




2. OTOK KRK, VRBNIK - 3S + DB apartman s bazenom prvi red do mora (ID 7724)

Iznimno zanimljiv projekt, novogradnja u izgradnji, blizu mora i plaže s prekrasnim pogledom na stari grad Vrbnik.
Blizina svih sadržaja, a opet izrazito mirna lokacija. 



3. ISTRA - UMAG, Moderna luksuzna novogradnja (ID 6456)

U ovom prekrasnom istarskom gradu započet je projekt moderne novogradnje ukupno 50 stanova različitih rasporeda i kvadratura.
Projekt nudi lepezu jednosobnih (+ dnevni boravak), dvosobnih (+ dnevni boravak) te trosobnih (+ dnevni boravak) stanova - vertikalno povezanih dizalom te unutarnjim stepeništem od etaže parkinga do ulaza u stanove!
Moderni i komforni stanovi također imaju prostrane balkone, loggie i/ili terase s okućnicom koje pružaju visoku kvalitetu stanovanja na jedinstvenoj lokaciji u blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevno življenje.
Svi stanovi opremaju se visokokvalitetnim multisplit sustavima grijanja i hlađenja čija radna svojstva osiguravaju maksimalnu udobnost i ekonomičnost.


4. ISTRA, ROVINJ Luksuzna novogradnja (ID 4473)

Koncept izgradnje nekretnine pruža veliku količinu prirodnog svjetla te samim time nekretninu čini udobnijom za stanovanje. Interijer je opremljen visokokvalitetnim materijalima te sam dojam luksuza pružaju visoki stropovi i elegantna unutarnja filomuro vrata dok podove krasi drvo američkog oraha velikog formata.
Sigurnost objekta osiguravaju protupožarna i protuprovalna vrata dok troslojni aluminijski prozori proizvođača Schüco imaju automatske rolete i sjenila na vratima.
Nekretnini pripada spremište u prizemlju zgrade od 8.70m2 te parkirno mjesto u sklopu privatnog parkinga ograđenog rampom na daljinsko upravljanje.


5. OPATIJA - Novogradnja s liftom, garažom, bazenom i panoramskim pogledom
(ID 1502)

Kvalitetna i moderna novogradnja od ukupno 6 stanova s otvorenim pogledom na more nalazi se u mirnom dijelu Opatije, ali istovremeno u blizini svih sadržaja i na samo 5 minuta udaljenosti od plaže Slatina.
Stanovi su opremljeni sustavom grijanja sa Daikin dizalicama topline i podnim grijanjem i kvalitetnom aluminijskom stolarijom. U sobama i dnevnom boravku postavljeni su vrhunski parketi, a u kuhinji, blagovaoni, hodniku i kupaonicama prvoklasna keramika.
Zahvaljujući velikim staklenim površinama stanovi su puni svjetla.
Svakom stanu pripada garažno mjesto, spremište i dva vanjska parkirna mjesta.
Zgrada ima lift i zajednički bazen na okućnici.


6. ISTRA, BANJOLE Novogradnja na top lokaciji (ID 5493)

Na prekrasnoj lokaciji u Banjolama, udaljena od mora samo 200 metara smještena je ova moderna novogradnja sa šest stanova. Stanovi su opremljeni unutarnjom i vanjskom PVC stolarijom, klima uređajem, podnim grijanjem u kupaonici, staklenim stijenama na terasi te keramikom koju kupac po svom vlastitom izboru može izabrati. 
Stanovima pripada spremište od koje se nalazi u podrumu te parkirno mjesto ispred zgrade koje je uključeno u vlasništvo stana.


7. ISTRA, MEDULIN - Novogradnja s prostranom okućnicom! (ID 8339)

Novogradnja na odličnoj i mirnoj lokaciji u Medulinu.
Svi stanovi opremljeni su inverter klima uređajima, roletnama, parlafonom, satelitskom i zemaljskom antenom, protuprovalnim vratima, električnim podnim grijanem u kupaonici dok su podovi u svim prostorjiama opremljeni keramikom, a u spavaćim sobama laminatom.
Zgrada je opremljena Demit fasadom debljine 10cm, PVC stolarijom u antracit boji s dvoslojnim staklom, LOW-E premazom stakla i punjena Argonom te Termo blokom debljine 25cm.
Uz nadoplatu budućih vlasnika moguće je ugraditi dodatnu opremu u stan poput komarnika, električnih roleta te električnog podnog grijanja za cijeli stan.


8. OPATIJA Novogradnja s prekrasnim pogledom (ID 7422)

Kvalitetna novogradnja s podzemnom garažom, liftom i pogledom na more.
Oprema stanova je vrhunska (staklene ograde, grijanje i hlađenje na faincoilere - dizalice topline, protuprovalna vrata, alu stolarija).
Stanovima pripadaju i garažna mjesta u podzemnoj garaži.


9. OPATIJA Novogradnja s panoramskim pogledom (ID 8498)

U zgradi ima ukupno osam stanova. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži te također svi stanari imaju mogućnost korištenja vanjskog bazena. Za grijanje u stanu je stavljeno podno grijanje po cijelome stanu. Korišteni su kvalitetni materijali poput aluminijske Schucco stolarije, Mitsubishi klima, prvoklasne keramike te troslojnog hrastovog parketa itd.
Odlična lokacija u blizini svih bitnih sadržaja, no opet u prirodi u zelenilu za uživanje u miru i tišini. 



10. MARČELJEVA DRAGA - Luksuzna novogradnja (ID 2803)

Luksuzni dvojni objekt sa sveukupno 11 stanova. Projekt provjerenog investitora koji jamči vrhunsku kvalitetu gradnje i upotrebu vrhunskih materijala.
Južni objekt A ima 6 stanova, dok zapadni objekt B ima 5 stanova.
Oba objekta se protežu na prizemlje, prvi i drugi kat.
Stanovima u prizemlju pripada i određeni dio okućnice, dok stanovi na katu imaju terase i balkone.
U sklopu objekta svoje mjesto nalaze i parkirna mjesta (garažna i otvorena).
Na 2. katu objekta B smjestio se penthouse koji zauzima cijelu etažu.


11. KOSTRENA, GLAVANI - Novogradnja na izvrsnoj poziciji (ID 3862)

Novogradnja se sastoji od suterena, prizemlja i 3 kata. U podzemnoj etaži nalaze se drvarnice i pomoćni prostor. Na ostalim etažama nalaze se po 4 stana.
Predviđeno je uređenje zajedničkog prostora za zabavu i odmor (roštilj).
Zaokruženim konceptom obuhvaća ideju i kvalitetnu izvedbu te daljnje održavanje objekta koje vlasnicima/stanarima pruža sigurnost i zadovoljstvo u korištenju i boravku te im osigurava opravdanost njihovog financijskog uloga. Održavanje građevine od strane investitora minimalno je 10 godina te jamči deklariranu kvalitetu. 


12. ISTRA, LABIN - Novogradnja na odličnoj lokaciji (ID 2124)

Stambeno-poslovna novogradnja s kvalitetnim stanovima po povoljnim cijenama. 


13. RIJEKA, SRDOČI - Stan u novogradnji (ID 8184)

Zgrada s osam stambenih jedinica i osam garaža smještena na izvrsnoj poziciji, na par minuta hoda od svih sadržaja koji su potrebni za obiteljski život.
Blizina škole, vrtića, igrališta, dućana i gradskog prijevoza čine život lagodnijim.
Kvalitetna novogradnja provjerenog investitora!


14. ISTRA, PULA Novogradnja (ID 8289)

Stambeno-poslovna zgrada koja se sastoji od 4 kata i 4 ulaza te ukupno 100 stambenih jedinica. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini centra grada i svih sadržaja potrebnih za život.
Stanovi su opremljeni modernom PVC stolarijom njemačkog proizvođača REHAU, s troslojnim staklom i električnim roletama i komarnicima. Vrhunske sanitarije su korištene prilikom opremljena kupaonica (Grohe tuš kade s kabinama te MARAZZI pločice).
Svaki stan je opremljen najmodernijim klima uređajima s inverterom i wi-fi opcijom, etažnim plinskim grijanjem s VAILLANT bojlerom, radijatorima i digitalnim termostatom. Podovi su opremljeni troslojnim hrastovim parketom, aluminijskim pomičnim škurama dok su na ulazu protuprovalna vrata.


15. OPATIJA Novogradnja s panoramskim pogledom ID 684

Nedaleko centra Opatije, na mirnoj lokaciji nedaleko opatijskih plaža, restorana i šetnice, građena po najvišim standardima, u našoj ponudi zgrada izuzetno modernog arhitektonskog rješenja, ravnih i jednostavnih linija, s prostranim stanovima odličnog rasporeda i velikim terasama s kojih se pruža jedinstven panoramski pogled na Kvarnerski zaljev. Otvoreno more od kojeg naprosto ne možete odvojiti pogled i prostrane terase s obiljem sunca samo su neke od prednosti ove luksuzne novogradnje. Netipičnog izgleda, nesvakidašnji je projekt na Kvarnerskoj rivijeri čiji će vrhunski dizajn malo koga ostaviti ravnodušnim.
Zgrada broji ukupno tri kata; prizemlje i dva kata s podzemnom garažom, gdje svakome stanu pripadaju dva garažna mjesta te spremište.
Glavne odrednice ovog vizualnog izdanja su vrhunska elegancija, izniman dizajn, visoka kvaliteta gradnje i opreme provjerenog investitora.

 


[listings items_per_row=3 items_per_page=15 id_listing=214529;212422;203611;182283;126212;191477;217532;209915;218708;145266;176620;216804;176620;217171;205858;210412]